Årh, for helvede altså.

 

Føj for en stank. Kattetis lige her i opgangen. Eller også er det de der svin til mænd, som tror, at de bare kan stille sig op og afmærke deres dyriske territorium. Hvorfor pokker har nogen fundet ud af at pisse her lige præcis i min opgang? Nej, København er efterhånden et hul at bo i med alle de mennesker, som ikke gider respektere andre. Fest og ballade og svineri overalt, distorsion og bøssefestival. Nej, det er ikke til at bo her mere.

Jeg er bare så hammer bombetræt, og så skal jeg oven i købet i gang med at skure opgangen ren igen, for jeg ved ikke hvilken gang. Og så her midt om natten. Nej, hvor er jeg tosset. Jeg skulle aldrig have taget det job som vicevært. Det er det rene misbrug. Jeg farer op og ned og hjælper de gamle koner, skifter pærer på trappen, gør rent, ordner vaskerummet, hvor det altid roder.

Lige nu har jeg brugt flere timer på at prøve at reparere vasketromlen, som en eller anden idiot havde proppet helt forkert med tøj, så den var slået totalt skæv. Om jeg fik den ordnet? Nej, der er job til en reparatør i morgen. Det har bare taget hele aftenen, og nu her klokken røv, ja, hvad er den egentlig – hvad siger mobilen – 02.45 midt om natten, gud fader hjælpe mig, – jeg har kun et par timer at sove i, før jeg skal op igen.

For helvede da, ved affaldsspandene var jeg også lige ved at falde over et par tilsølede bukser, som tilhørte en fulderik. Han havde fundet sig et hvilested i sit eget opkast. Forhåbentlig ikke det sidste. Det var nok ham, der havde tilpisset opgangen. Jeg orkede ikke at hive ham op og smide ham ud. Det er pokkers irriterende, at der ikke er en port til gaden, som kan lukkes og låses.

Står du dér og spørger, om jeg er vreeed? Det kan du fand’me lige bande på, min ven. Jeg er edder splintrende rasende. Ka’ du ikke se, at jeg står lige her med en skvulpende spand kogende sæbevand og en skrubbe og prøver at vaske pis af trappeopgangen.

Gider du så lige pisse af?